9 mars 2014
13:30

Surte IS IBK P01

Referat: Ik Zenith vit P01 - Surte IS IBK P01

Bortamatch där vi hade en del borta pga sjukdomar o skador, matchen började bra för oss med tryck mot Zeniths mål.
Halvägs in i period 1 vaknade dock Zenith till och tog över och bollarna började trilla in, underläge 1-2 efter period 1.
Andra perioden var massa solokörningar från vår del, bollar in framför eget mål o allmänt kaos.

Underläge 1-4 inför sista perioden, vi pratade i vilan om att börja spela bollen, ta skott närmare mål samt peta frislagen för att undvika att skjuta rakt in i muren. 3 perioden börjar och vi tränare pratar om att ta ut målvakten och chansa lite i slutet. Då börjar killarna att spela grymt passningsspel, säkert bakåt samt efter petning på frislag så dunkar Aram o Asmir in varsitt frislag. Grymt kul att se att vi gjorde precis det vi pratat om samt att det finns en grym vilja i de här killarna. Sista perioden vinns med hela 7-0 efter bländande spel som fick publiken att göra vågen !!

Alla som deltog skall vara stolta över att ni aldrig ger upp och spelar ändå in tills slutsignalen går.